“BUN din Sălaj” este o platformă care pune la dispoziția micilor producători locali spațiu online în care aceștia să își prezinte, gratuit, oferta, întregii comunități. Iar consumatorilor sălăjeni să le faciliteze, tot gratuit, accesul la producători, restaurante cu livrări la domiciliu, sau inițiative bune din comunitate.

În baza informațiilor pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, consumatorul se adresează direct acestora, fără a a exista un alt intermediar. Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condițiile de comercializare și livrare, aparține în întregime producătorilor.

Acest portal a fost creat în cadrul inițiativei cetățenești “Consumă Local, Sălaj!”, o pledoarie activă pentru consumul de produs local, susținerea micilor producători și afacerilor de familie! Dar și promovarea inițiativelor cu impact în comunitate! Site-ul este conceput de un grup de inițiativă format din oameni de bine, din dorința de a ajuta comunitatea locală!

Oricine este binevenit să se alăture în portofoliul de produse și producători. Fie îți creezi un cont propriu, de pe care încarci tu direct produsele și datele de contact , fie soliciți ajutor voluntarilor noștri la contact@bundinsalaj.ro

 

Mai jos enumerăm , în ordinea apariției, o serie dintre contributorii la acest proiect comunitar:

Fundația pentru Educație și Dezvoltare Locală AGAPIS – inițiator

RO 100 Zalău – partener

World Wide BizCom – partener

Făcut în Sălaj – partener

Răzvan Popa – voluntar (IT)

Cristina Carastoian – voluntar colectare date

Laura Chirilă

Slow Food Țara Silvaniei

Tilda Andrea Ardelean – voluntar colectare date

Cristina Socaciu – voluntar colectare date

Bianca Pop – voluntar colectare date

(lista rămăne deschisă, vă așteptăm alături de  noi)